COSMETICS TREASURES

Handkräm

En vårdande ekologisk handkräms-mask med avokadoolja som ger mycket näring och fukt till torra händer. Denna handkräms-mask innehåller 98% av ekologiskt  certifierade oljor som motverkar torrhet snabbt utan att lämna en fet hinna på ytan. Kräm-masken går in i huden och verkar utmärkt under natten medan du sover. Jämfört med vanliga hankrämer ger denna handkräms-mask extra mycket näring till torra händer och lindrar sprucken hud.

Fotkräm

Ekologisk fotkräm mot föhårdnader, den har välgörande effekt på torr och grov hud på fötterna. Krämen gör att den torra och hårda huden försvinner och huden tillförs fuktighetsbevarande och hudskyddande egenskaper. Huden blir mjuk, smidig och fräsch. Motverkar sprickor i huden. Krämen innehåller ekologiskt sheasmör som ger näring, återfuktar och mjukar upp huden på hälarna. Sheasmör har fuktighetsbevarande och hudskyddande egenskaper. Proteiner av havre hjälper till att avlägsna döda hudceller. Muskotolja har svampdödande egenskaper, fräshar upp och håller dålig lukt borta länge. Fotkrämen är berikad med naturliga växtextrakt och oljor som vårdar huden skonsamt på djupet. Innehåller 98,5 % organiska ingredienser.

Lavilin

Aluminiumfri deodorant utan parabener och alkohol, den innehåller inte heller bikarbonat eller alun som ibland kan irritera huden, utan konceptet är grundat på probiotika. Ja du vet de där goda bakterierna som magen behöver för att fungera bra. De goda bakterierna neutraliserar svettbakterier så att de inte luktar illa och de skapar därmed en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt, du kan till och med sporta och duscha utan att behöva stryka på ett nytt lager. Deodoranten blir därför väldigt dryg och ekonomisk. Den första deodoranten som använder sig av ett helt nytt koncept, probiotika som passar utärkt till dig med känslig hy. Lavilin har blivit en formidabel succé i USA, Japan och flera andra länder. Det låter simpelt men en mycket avancerad forskning ligger bakom Lavilins deodoranter.